Activiteiten

Gezonddier.nl is ook de online gids voor de mooiste evenementen, interessante beurzen en leukste activiteiten voor u en uw dier.

» Hondengids
Een overzicht van de honden-tentoonstellingen, hondenbeurzen, hondenwandelingen, eropuit activiteiten met uw hond en nog veel meer...
» Kattengids
Een overzicht van de katten-tentoonstellingen, kattenbeurzen, kat & poes evenmenten en nog veel meer...
» Paardengids
Een overzicht van paarden-evenementen, concourhippique, hengstenkeuringen, paardenclinics, cursussen en workshops voor paarden, pony's en ruiters, en nog veel meer nog veel meer...

Heeft u nog een tip?
Heeft u nog een suggestie onze online gids? Vul dan het activiteiten formulier in en wij voegen uw suggestie toe!

 • PAARD 2011 in Evenementenhal Hardenberg
  www.evenementenhal.nl
  20 t/m 23 januari 2011

  Van 20 t/m 23 januari 2011 staan de deuren van Evenementenhal Hardenberg open voor het evenement PAARD 2011. Hét paardenevenement van Noord-Oost Nederland biedt u als bezoeker een perfecte mix tussen beurs, sport, show & entertainment.

  http://www.evenementenhal.nl/hardenberg/pages/960/bezoekers

 • Concours Hippique International Officiel (CHIO) Rotterdam
  www.chio.nl
  19 tot en met 23 juni 2013

  In Rotterdam vindt op 19 tot en met 23 juni 2013 het Concours Hippique International plaats. Dit internationale evenement heeft een aantal grote wedstrijden op zijn naam. Ze hebben een specifieke plaats op het terrein waar voor de entertainment gezorgd wordt. Ook wordt er aan de jongeren gedacht, die zich vorig jaar in ieder geval prima vermaakt hebben. 

 • CSI Twente
  www.csitwente.nl
  4 juli t/m 7 juli 2013

  Voor paardenhandelaren, fokkers, exposanten, ruiters, bondscoaches, toeleveranciers en de regionale economie is ‘Geesteren' het ultieme podium. Iedereen vindt hier wat hij of zij nodig heeft. De organisatie gaat weer flink investeren in het evenement, dat beloofd wat! Ik kan me goed indenken dat u geinteresseerd bent en graag meer wilt weten. Kijk daarvoor op de site van CSI Twente.

 • Eper Paarden 4-daagse
  www.paarden4daagse.nl
  11 juni tot en met 14 juni 2013

  De 'vierdaagse'... een typisch Nederlands fenomeen.
  Naast de wandelvierdaagse, de fietsvierdaagse en de zwemvierdaagse, kan vanzelfsprekend een paarden- vierdaagse niet ontbreken.

  Epe kent vele ruiterpaden en land- en boswegen. Deze ruime uitrijmogelijkheden en de natuurlijke schoonheid van de Veluwe vormen de ingrediënten voor een uniek recreatief paardensportevenement.

 • Jumping Amsterdam
  www.jumpingamsterdam.nl
  17 t/m 20 januari 2013

  Jumping Amsterdam is een hoogtepunt op onze kalender. Vier dagen lang staat de RAI op z'n kop door alle paarden en paardenliefhebbers. Er worden immense shows gegeven door London Mounted Metropolitan Police (Zij waren er in de 2009-editie ook), een flink dressuurprogramma en springruiters vanuit de gehele wereld komen dit weekend naar Amsterdam om zich van hun beste kant te laten zien. Jumping Amsterdam is het bekendste paardenevenement in Nederland. En die eer hebben ze niet zomaar! Alle redenen om te gaan kijken dus.

 • Indoor Brabant
  www.indoorbrabant.nl
  14 t/m 17 maart 2013

  Oh gelukkig maar! Het is Indoor Brabant in de Brabanthallen. Deze keer wordt het voor de 46e keer georganiseerd. Vier dagen lang kunt u de beste demonstraties en shows bekijken, gepresenteerd door de beste ruiters ter wereld. Dit evenement trekt de ruiters zoals Anky van Grunsven en de andere leden van de Gouden Oranje Equipe, Piet Raijmakers, Jeroen Dubbeldam, Albert Zoer en Gerco Schröder en vele andere buitenlandse toppers zoals Meredith Beerbaum en Isabell Werth. Klinkt veelbelovend!

 • Equirience - Paard & Koets
  www.paardenkoets.nl
  22, 23 en 24 november 2013

  Een gezellig dagje uit, in een ontspannen sfeer elkaar ontmoeten, kennis opdoen door aansprekende clinics, antwoord vinden op je vragen, nieuwe inzichten krijgen, genieten van shows, meningen delen en discussiëren, dát is Equirience.

  Is paardrijden en/of mennen ook jouw passie? Kom dan op 22, 23 en 24 november naar de Brabanthallen in Den Bosch en ervaar het zelf!

Geen verzendkosten bij Gezonddier.nl

Geen verzendkosten bij gezonddier, bij een minimale besteding van 25 euro!

Gezonddier.nl is trots op zijn klanten, wij belonen onze klanten voor het gestelde vertrouwen in Gezonddier.nl. Vanaf 1 januari betaalt u, bij bezorging in Nederland, geen verzendkosten als uw bestelling meer dan € 25,- bedraagt en u online betaalt met Ideal. Deze korting verrekenen we natuurlijk niet in de prijzen van de producten, dus absoluut online voordeel!

» Lees meer over deze actie!

Gezonddier.nl is de online webshop met uitstekende producten en professioneel advies voor de gezondheid en het welzijn voor uw dier.

» Honden: gezondheidsproducten, verzorgingsproducten of lees meer..
» Katten: gezondheidsproducten, verzorgingsproducten of lees meer..
» Paarden: gezondheidsproducten, verzorgingsproducten of lees meer..

 

Top producten voor uw paard & pony