En een kijkje in een dag van Sabrina

Tijdens mijn rondje Utrecht/Gelderland sloot ik mijn dag af in Amersfoort bij, ik mag wel zeggen, enorme teckel fanaten. Ik voel me er dan ook als een vis in het water als ik naar achter loop en ontvangen word door het heerlijke gekef van (dit keer maar) 3 teckels die achter het hek zaten. De ene enthousiaster dan de ander en daar om de hoek kwam hij aangehobbeld, Lucky de 15 jarige reu des huize. Grijze ogen, inmiddels doffe en pluizige vacht en aardig magertjes aan het worden. Maar loopse teven en eten is nog iets wat hem erg alert houdt. Haha!

Na even rustig wachten tot meneer klaar is met duidelijk maken dat hij de baas is, vond hij het aaien en knuffelen toch wel weer erg fijn.

Lucky is een goede klant van PUUR. Het houdt hem aardig op gang in ieder geval.

Hij is erg gevoelig op zijn darmen en als hij maar iets krijgt of pikt wat hij eigenlijk niet mag is het gelijk ellende. Diarree, pijn in zijn buik en bloed in de ontlasting. Daarom krijgt hij regelmatig Psyllium door zijn versvlees maaltijd. Ook Probiotica wordt hem met enige regelmaat gegeven.

Ook geestelijk heeft Lucky last van zijn leeftijd, maar ja wat wil je als je al 15 jaar bent en heel veel vrouwen om je heen hebt. Hij had er erg veel last van, vooral midden in de nacht. Hij liep ook continu achter zijn vrouwtje aan en als ze even weg was ging hij te keer. Hij heeft toen de Choline gekregen, wat er voor gezorgd heeft dat hij dat erge blaffen niet meer doet en de scherpe kanten van de dementie verminderd zijn. Voorlopig hobbelt hij zo nog wel even door.

Lucky heeft echt mijn hart gestolen! Wat hou ik toch van teckels!