Er staat een paard in de gang?!

Indoor Brabant
www.indoorbrabant.nl
14 t/m 17 maart 2013

Oh gelukkig maar! Het is Indoor Brabant in de Brabanthallen. Deze keer wordt het voor de 46e keer georganiseerd. Vier dagen lang kunt u de beste demonstraties en shows bekijken, gepresenteerd door de beste ruiters ter wereld. Dit evenement trekt de ruiters zoals Anky van Grunsven en de andere leden van de Gouden Oranje Equipe, Piet Raijmakers, Jeroen Dubbeldam, Albert Zoer en Gerco Schröder en vele andere buitenlandse toppers zoals Meredith Beerbaum en Isabell Werth. Klinkt veelbelovend! Gezien de grootte en bekende ruiters van dit evenement, kan het niets anders dan een topdag worden!

Geen verzendkosten bij Gezonddier.nl

Geen verzendkosten bij gezonddier, bij een minimale besteding van 25 euro!

Gezonddier.nl is trots op zijn klanten, wij belonen onze klanten voor het gestelde vertrouwen in Gezonddier.nl. Vanaf 1 januari betaalt u, bij bezorging in Nederland, geen verzendkosten als uw bestelling meer dan € 25,- bedraagt en u online betaalt met Ideal. Deze korting verrekenen we natuurlijk niet in de prijzen van de producten, dus absoluut online voordeel!

» Lees meer over deze actie!

Gezonddier.nl is de online webshop met uitstekende producten en professioneel advies voor de gezondheid en het welzijn voor uw dier.

» Honden: gezondheidsproducten, verzorgingsproducten of lees meer..
» Katten: gezondheidsproducten, verzorgingsproducten of lees meer..
» Paarden: gezondheidsproducten, verzorgingsproducten of lees meer..