Springen in Amsterdam

Jumping Amsterdam
www.jumpingamsterdam.nl
17 t/m 20 januari 2013

Jumping Amsterdam is een hoogtepunt op onze kalender. Vier dagen lang staat de RAI op z'n kop door alle paarden en paardenliefhebbers. Er worden immense shows gegeven door London Mounted Metropolitan Police (Zij waren er in de 2009-editie ook), een flink dressuurprogramma en springruiters vanuit de gehele wereld komen dit weekend naar Amsterdam om zich van hun beste kant te laten zien. Jumping Amsterdam is het bekendste paardenevenement in Nederland. En die eer hebben ze niet zomaar! Alle redenen om te gaan kijken dus.

Geen verzendkosten bij Gezonddier.nl

Geen verzendkosten bij gezonddier, bij een minimale besteding van 25 euro!

Gezonddier.nl is trots op zijn klanten, wij belonen onze klanten voor het gestelde vertrouwen in Gezonddier.nl. Vanaf 1 januari betaalt u, bij bezorging in Nederland, geen verzendkosten als uw bestelling meer dan € 25,- bedraagt en u online betaalt met Ideal. Deze korting verrekenen we natuurlijk niet in de prijzen van de producten, dus absoluut online voordeel!

» Lees meer over deze actie!

Gezonddier.nl is de online webshop met uitstekende producten en professioneel advies voor de gezondheid en het welzijn voor uw dier.

» Honden: gezondheidsproducten, verzorgingsproducten of lees meer..
» Katten: gezondheidsproducten, verzorgingsproducten of lees meer..
» Paarden: gezondheidsproducten, verzorgingsproducten of lees meer..