Alles gratis thuisbezorgd bij Gezonddier.nl

Geen verzendkosten bij gezonddier, bij een minimale besteding van 25 euro!

Gezonddier.nl is trots op zijn klanten, wij belonen onze klanten voor het gestelde vertrouwen in Gezonddier.nl. Vanaf 1 januari betaalt u, bij bezorging in Nederland, geen verzendkosten als uw bestelling meer dan € 25,- bedraagt en u online betaalt met Ideal. Deze korting verrekenen we natuurlijk niet in de prijzen van de producten, dus absoluut online voordeel.

Wat moet ik doen om mijn bestelling GRATIS te laten bezorgen?
Eenvoudig, selecteer de producten, zorg ervoor dat het bedrag minimaal 25,00 Euro bedraagt, het systeem geeft u automatisch de korting bij uw besteloverzicht en verwerkt dit als u gaat afrekenen. U hoeft dus geen extra stappen te ondernemen, zo gemakkelijk gaat dat als u bestelt bij gezonddier.nl

Zo werkt het:

  • Bestel voor minimaal € 25,-
  • Betaal met iDeal
  • Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

Waarom geen verzendkosten bij Gezonddier.nl?
Meer als de helft van de online shoppers zien verzendkosten als een grote ergernis. Gezonddier.nl wil dit graag voor u verhelpen en heeft de oplossing:

  • Bestel voor minimaal € 25,- en betaal met iDeal en uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd.
  • Indien u op werkdagen voor 13:00 uur bestelt, wordt dezelfde nog verzonden met DPD.

Bestelt u vanuit het buitenland?

De verzendkosten naar Frankrijk, Belgie of Duitsland bedragen 7,95 Euro. Bestellingen met een bedrag lager dan 25 Euro worden verzonden met een vergoeding van 12,50 Euro voor verzendkosten.

Wat betekent betalen met iDeal?
iDeal is een initiatief van samenwerkende banken waarmee in de vertrouwde internetomgeving van uw eigen bank betaald kan worden. iDeal wordt ondersteund door de Postbank, Ingbank, Rabobank, ABN Amro, Fortis en SNS Bank.

Wist u dat?
Daarnaast wordt de betalingsmethode iDeal als meest betrouwbare variant gezien. Meer informatie over deze veilige betaalmethode.

Bij Gezonddier.nl met iDeal betalen biedt nog meer voordelen:

  • iDeal garandeert een snelle levering. Bestelde producten die op voorraad zijn heeft u binnen 1 - 3 werkdagen in huis.
  • Kopen zonder risico. Mocht het bestelde product niet aan uw wensen voldoen dan kunt het binnen de zichttermijn retour sturen.

Gezonddier.nl, wanneer de gezondheid & het welzijn van uw dier telt!