Verzendkosten

 

Voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag per DPD verzonden! (op werkdagen/betaling per Ideal)

De verzendkosten binnen Nederland zijn GRATIS bij bestellingen groter dan 25 Euro. Bestellingen met een bedrag lager dan 25 Euro worden verzonden met een vergoeding van 4,95 Euro voor verzendkosten.

De verzendkosten naar Frankrijk, Belgie of Duitsland bedragen 7,95 Euro. Bestellingen met een bedrag lager dan 25 Euro worden verzonden met een vergoeding van 12,50 Euro voor verzendkosten.

Let op, helaas kunnen wij niet verzenden naar een postbus adres!

Het pakket wordt door DPD aangeboden tussen 08:00 uur ’s ochtends en 18:00 uur ’s avonds, van maandag tot en met vrijdag (op zaterdag wordt niet geleverd), werkwijze DPD:

U bent thuis
Het pakket wordt afgegeven, de ontvangst wordt afgetekend met de naam en handtekening van de ontvanger.

U bent niet thuis
Het pakket wordt bij de buren aangeboden, ontvangst wordt afgetekend met de naam en handtekening van de ontvanger. Bij u in de bus wordt door DPD een briefje gedaan met het huisnummer waar het pakket is afgegeven.

U bent niet thuis, afgifte bij de buren is niet mogelijk
Het pakket wordt mee terug genomen naar het dichtstbijzijnde depot van DPD. Bij u in de bus wordt door DPD een briefje gedaan met de melding dat de chauffeur aan de deur is geweest en dat u een afspraak kunt maken via internet: www.nieuwelevering.nl wanneer de chauffeur langs kan komen.
U kunt 
kiezen voor: afleveren op een ander adres, leverdag afstemmen of neerzetten op het adres met toestemming. Wordt er geen nieuwe afspraak gemaakt dan wordt het pakket op dag 2 nogmaals aangeboden.

U was niet thuis en u heeft geen afspraak via internet gemaakt
DPD probeert  het pakket nogmaals aan te bieden op dag 2 tussen 08:00 uur ‘s ochtends en 18:00 uur ’s middags. Mocht u niet aanwezig zijn dan wordt nogmaals geprobeerd bij de buren af te leveren, lukt dat niet wordt het pakket door DPD mee terug genomen naar het dichtsbijzijnde DPD depot.
Bij u in de bus wordt opnieuw een briefje gedaan dan wordt opnieuw een briefje in de uw brievenbus gedaan,  met de melding dat de chauffeur aan de deur is geweest en dat u een afspraak kunt maken via internet: www.nieuwelevering.nl wanneer de chauffeur langs kan komen.
U kunt kiezen voor: afleveren op een ander adres, leverdag afstemmen of neerzetten op het adres met toestemming. Wordt er geen nieuwe afspraak gemaakt dan
blijft het pakket 5 werkdagen op het depot staan vervolgens wordt het geretourneerd aan Gezond Dier tenzij door Gezond Dier anders aangegeven.

De levering wordt uitgevoerd voor risico van de besteller, dat betekent in de praktijk bijvoorbeeld dat de aflevering van DPD bij de buren voor eigen risico is! 

Stel uw vraag

Verificatie
Deze vraag is om verifiëren dat u een persoon bent en om ons te beschermen tegen automatische spam.
Image CAPTCHA
Type in hoofdletters de letters die u ziet op de afbeelding.