BIA BED - Grijs (60x70cm)

€86,50
Bia Bed - Grijs.png
1
Stuk(s)

Het Bia Bed bestaat uit een zeer duurzame kunstleder hoes om een polyether kern, met opstaande randen, tegen de tocht.

Het Bia Bed bestaat uit een zeer duurzame kunstleder hoes om een polyether kern, met opstaande randen, tegen de tocht. De hoes is afritsbaar zodat u, indien gewenst, gemakkelijk de (kleur) hoes kunt verwisselen. Ook is de hoes gemakkelijk schoon te houden.Doordat het Bia Bed nog geen kilo weegt is het gemakkelijk mee te nemen.

Het Bia Bed wordt gefabriceerd sinds 1969 en er is maar één origineel! Met dit origineel als uitgangspunt is het Biabed door de jaren heen steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Het Biabed is door steeds nieuwe onderzoeken naar het gedrag van honden en internationale nieuwe bevindingen in materialen continu in ontwikkeling. De zachte en comfortabele Bia Bedden zijn de favoriet van elke hond geworden. Dit alles is bereikt door 30 jaar ervaring in het produceren en ontwikkelen van hondenbedden en dankzij alle positieve reacties van de honden zelf, honden- eigenaren en fokkers.

Het Biabed is een geregistreerd handelsmerk. Het Biabed staat garant voor kwaliteit. Het hondenbed is ontworpen in 1969 door Bengt Asklöf, die ook de produktie startte. Sinds 1998 is het assortiment uitgebreid met ontwerpen van Fredrik Axelsson, Dahlström Design AB.

Maar bovenal is het Bia Bed DE FAVORIET VAN ELKE HOND!

Bijsluiter

Bia Bed - Grijs (60x70cm)

Tags