De EHBO Set van Puur voor uw hond

€30,95
Het huispakket van puur
1
Stuk(s)

Normaal € 36,10 nu slechts € 30,95

Handig om in huis te hebben, EHBO pakket van Puur Natuur!
Mocht je dier plotseling een wond hebben, help hem snel:
- Wondzalf, Puur Wondgel, stelpen kleine bloedende wondjes, tegen likken.
- Bij verrekkingen of wondjes, Puur Trauma.
- Bij oorontstekingen, Puur Oor.

Puur Wondgel (50 ml)
Reinigt het lichaam van afvalstoffen.

Ieder dier heeft wel eens een wondje. Puur Wondgel bevat een extract van Calendula, Echinacea, Millefolium, Aloë Vera en Hamamelis. Deze wondzalf is op geleibasis, het voordeel hiervan is de Wondgel snel intrekt. Ideaal voor bloedende wondjes die snel gestelpt moeten worden, of bij wondjes waar dieren graag aan likken.

Puur Oor  (30 ml)
Puur Oor, bij oorontstekingen of oormijt bij uw hond of kat.

Wanneer de oren van uw hond wat rood of geïrriteerd zijn kan Puur Oor worden ingezet. Ook bij overmatige oorsmeer, ter controle van oorpijn of jeukende oren is dit een goed product. Puur Oor zorgt voor gezonde hondenoren!

Puur Trauma (30 ml)
Druppels bij wondjes of verrekkingen.

Uw dier komt ongelukkig terecht, verstuikt iets, komt in aanvaring met een andere hond of raakt geblesseerd? Zo snel mogelijk Puur Trauma inzetten stimuleert het herstel. Dit natuurproduct is hét product bij uitstek om in te zetten direct na een blessure of trauma. Het verzorgt spieren, banden en pezen, bijvoorbeeld na een val of een verstuiking. Ook gaat het stijfheid tegen.

Bijsluiter

Puur Wondgel

Dosering en toepassing:
De wondgel 2-3 x daags op het wondoppervlak aanbrengen.
Bescherm de wond tegen schuren, likken en krabben.

 

Puur Oor

Dosering en toepassing:
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.
In de uitwendige gehoorgang druppelen:
Hond: 2-5 druppels 2- 3 x daags
Kat: 1-2 druppels 2- 3 x daags
Ter verzorging: 1 x per week 1 druppel per oor.

1 ml = 20 druppels

De behandelingsduur is 7-14 dagen. Soms is het noodzakelijk om langer te behandelen. In die gevallen is een onderhoud van drie keer per week aan te raden. 
 

Opmerkingen:
Ga bij oorproblemen bij uw huisdier naar de dierenarts om te laten controleren of het trommelvlies intact is, of dat er zich een grasaartje (kruipertje) in de gehoorgang bevindt. De hond houdt dan meestal zijn kop scheef.

Ga direct naar de dierenarts als de hond plotseling doof is, bij evenwichtstoornissen, of als er bloed uit het oor komt.
 

Puur Trauma

Dosering en toepassing:
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft
Paard: 20-30 druppels 2-4 x daags
Hond: 10-15 druppels 2-4 x daags
Kat: 5-10 druppels 2-4 x daags

1 ml = 20 druppels

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Geef Puur Trauma tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen.

Opmerkingen:
In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Puur Trauma kan zonder bezwaar in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt zoals een uitwendige behandeling met Spierliniment Forte of Multi Milk van de Groene Os Veterinair. 

Tags