Espree Hypo-Allergenic Coconut Shampoo

€15,25
ESP-Hypo Allergenic coconut.jpg
355
ml

Espree Hypo-Allergenic Coconut Shampoo is met zijn milde samenstelling geschikt voor de overgevoelige huid.

Deze shampoo, geheel op Aloë Vera basis, lost vuil op, voorkomt dof worden, ontklit de haren en heeft een heerlijke kokosgeur.

De huid wordt niet droog en raakt niet geïrriteerd, tevens hydrateert de shampoo de huid en zorgt voor een glanzende vacht.

Uiteraard is de shampoo vrij van chemische middelen en spoelt gemakkelijk uit.

Het verschil tussen de Rainforest Shampoo en Hypo-Allergenic Shampoo is het percentage ingrediënten. Een beetje meer van het een of het ander verandert de formule zo dat deze beter reinigt, of juist milder is voor de huid. De Hypo-Allergenic Shampoo bevat de mildste ingrediënten van alle Epsree shampoos. Het verschil in kleur komt door een andere, natuurlijke kleurstof. Deze kleurstof beïnvloedt de werking van het product niet.

Espree Animal Products (USA)
Alles wat door Espree geproduceerd wordt moet effectief zijn en bewezen onschuldig voor mens en dier, dus vrij van agressieve chemicaliën en onnodige bestanddelen. De samenstelling moet bij gebruik op het dier de groei van gevaarlijke bacteriën schimmels en andere micro-organismen bestrijden, voorkomen of tenminste afremmen.

Bijsluiter

Dosering en toepassing: 
Gecontreerd of verdund tot 1 deel shampoo met 16 delen warm water.
Goed schudden voor gebruik.
De vacht goed inmasseren.
Grondig uitspoelen.

Opmerking: Veilig voor pups en kittens

Tags