Vetramil Honingzalf - 30 gram

€19,35
Vetramil Honingzalf 30gram
30
Gram
 
Beschikbare formaten: 10 gram | 30 gram 180 gram
 
Vetramil honingzalf is een wondzalf met honing en essentiële oliën. Bij wonden of een oppervlakkig beschadigde huid van kleine en grote huisdieren.
 
Honingzalf voor Hond, Kat, Paard en Pony.

Ondersteunt de natuurlijke wondheling en vermindert de vorming van littekenweefsel.

Kalmeert de rode huid, is jeukstillend en herstelt de beschadigde huid en werkt antibacterieel.

Vetramil bevat zuivere, medicinale honing met een hoog enzymgehalte. De enzymen in de honing produceren in een vochtige wond kleine hoeveelheden waterstofperoxide, waardoor de wond binnen enkele dagen schoon en bacterievrij wordt. De honing versnelt de wondheling en heelt de beschadigde huid. Aan Vetramil Wondzalf zijn specifieke essentiële oliën toegevoegd met antibacteriële en schimmelremmende eigenschappen. De lage pH van Vetramil Wondzalf ondersteunt de conditie en de natuurlijke weerstand van de huid

Vetramil bevat schimmelremmende essentiële oliën en kan ook gebruikt worden bij schimmelinfecties van o.a. de huid.

Bij speenwonden (o.a. diepe sneden, kloven en dermatitis) bij koeien. Vetramil reduceert de kans dat speenwonden chronisch worden, zorgt voor minder ongerief bij het melken.

Essentiële oliën zijn vluchtige oliën die worden gewonnen uit planten. Ze worden ook wel aromatische of etherische oliën genoemd.

De essentiële oliën geven Vetramil een bittere smaak waardoor dieren er niet aan likken. De essentiële oliën ondersteunen de antibacteriële werking van de honing en geven de zalf bovendien ook een schimmelremmende werking. Tenslotte verbeteren de essentiële oliën de conditie van de huid.

 

Bijsluiter

Dosering en toepassing:
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft: 1 a 2 maal daags dun op het wondoppervlak aanbrengen.

Tags