Espree

Espree heeft een lijn van natuurlijke verzorgingsproducten voor paarden, pony’s, honden en katten. De succesfactor van alle Espree producten is gebaseerd op de ideale formule van Aloë Vera en kruidenmixen die gecombineerd zijn met natuurlijke oliën, natuurlijke vitaminen en organische grondstoffen. Espree zorgt voor de beste verzorging van uw dier! Alle grondstoffen van Espree zijn van hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn mild en veilig in gebruik en dierproefvrij.

Kies uit de volgende veelgestelde vragen/onderwerpen om snel het juiste product te vinden:

» Welke shampoos van Espree zijn voor algemeen gebruik?

» Welk middel kan ik gebruiken om te voorkomen dat vlooien en teken in de vacht van mijn hond gaan zitten?

» Met welke sprays van Espree kan ik het beste de vacht van mijn hond verzorgen?

» Mijn hond heeft last van klitten in zijn vacht, welke producten heeft Espree hiervoor?

» Bij welk symptoom van mijn hond/kat gebruik ik de Espree therapeutische shampoo?

» Mijn hond/kat heeft een gevoelige huid, welke Espree shampoo adviseer je?

» Met welke shampoo van Espree kan ik de kleur van de vacht van mijn hond versterken?

» Ik ben op zoek naar Espree producten voor mijn trimsalon, en graag in grootverpakking, wat adviseert u mij?

» Mijn hond heeft veel last van klitten in zijn vacht, welke Espree conditioner helpt?

 

 • ESP-Aloe oatbath shampoo.jpg
  Espree Aloë Oatbath Medicated Shampoo is een milde shampoo die verzachtend werkt, gebruik deze shampoo als de huid van uw hond rood is. Espree Aloë Oatbath Medicated Shampoo is een milde shampoo die verzachtend werkt.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Optisoothe.jpg
  Espree Aloe optisoothe eye wash & clear rinse voor hond en kat. Reinigt de ogen; spoelt vuil uit de ogen.
  Volume:
  118
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Aloe vera jelly.jpg
  Espree Aloë Vera Jelly is een huidverzorgende gelei (gel) op basis van Aloe Vera. De Aloë Vera gel dringt makkelijk diep in de huid en zorgt voor verzachting en voeding. Espree Aloë Vera Jelly is een huidverzorgende gelei (gel) op basis van Aloe Vera.
  Volume:
  118
  ml
  Prijs:
  €19,35
 • ESP-Bright White.jpg
  Espree Bright White Shampoo is een milde, kleuroplichtende en kleurversterkende shampoo zonder bleekmiddel. Bright White Shampoo werkt verzachtend op de huid, zonder de vacht uit te drogen.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Dark coat shampoo.jpg
  Espree Dark Coat Aloe Herb Oil Shampoo is een shampoo met een natuurlijke kleurversterker voor de donkere vacht. De shampoo vermindert door insecten veroorzaakte irritaties op de huid en gaat jeuk en krabben tegen.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Energee Plus Dirty Dog.jpg
  Espree Energee Plus Dirty Dog Shampoo is een shampoo op basis van Aloë Vera die zelfs de allervieste honden schoon en fris krijgt! De shampoo verwijdert vuil en vettigheid uit de vacht en geeft deze een heerlijke geur.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-3in1 healing cream.jpg
  Wound Cream gaat kauwen, healing cream, bijten en likken tegen en herstelt de huid bij wondjes, kloofjes, hotspots (branderige plek) en andere beschadigingen.
  Volume:
  118
  Gram
  Prijs:
  €22,40
 • ESP-Hypo Allergenic coconut.jpg
  Espree Hypo-Allergenic Coconut Shampoo is met zijn milde samenstelling geschikt voor de overgevoelige huid. Deze shampoo, geheel op Aloë Vera basis, lost vuil op, voorkomt dof worden, ontklit de haren en heeft een heerlijke kokosgeur.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ES LUXER 1.jpg
  Espree Luxury Remoisturizer is een conditioner voor de droge en/of beschadigde vacht. Deze unieke, vochtinbrengende formule dringt diep door in de haarwortel, voedt en beschermt het haar. Het maakt het haar makkelijk doorkambaar en verwijdert klitten.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Natural bandage.jpg
  Espree Natural Bandage voor hond en kat. Stop het bloeden van wondjes zonder verbandjes of pleisters! Espree heeft een unieke, neiuwe formule ontwikkeld die wondjes afdekt met een onzichtbaar, verzorgend laagje dat voorkomt dat vuil in de wondjes kan kome
  Volume:
  118
  ml
  Prijs:
  €22,40
 • Natural Bandage Stiptic powder.jpg
  Espree Natural Bandage Styptic Powder heeft een snel werkende formule dat er voor zorgt dat het bloeden van kleine wondjes snel stelpt, bijvoorbeeld bij sneetjes of na het knippen van nagels.
  Volume:
  44
  ml
  Prijs:
  €17,30
 • Paw Balm (2)1.jpg
  Espree Paw Balm is een uniek product voor de totale verzorging van poezen- en hondenvoetjes. Met Paw Balm worden de voetjes minder gevoelig voor warm en koud, ze verzacht de huid, beschermt tegen kloofjes..
  Volume:
  50
  Gram
  Prijs:
  €14,25
 • ESP-Perfect Calm Lavender&Ch.jpg
  Espree Perfect Calm Lavender and Chamomile Shampoo is een shampoo met een formule op basis van aromatherapie en bevat twee van moeder natuur’s meest kalmerende kruiden: lavendel en kamille
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESPREEplumperfect.jpg
  Espree Plum perfect conditioner, deze heerlijke conditioner op basis van pruimenextract, maakt de vacht van uw hond makkelijk doorkambaar.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Puppy& kitten cologne.jpg
  Espree Puppy & Kitten Baby Powder Cologne is een makkelijk te gebruiken, anti-statische, eau de cologne spray. Gebruik deze spray voor uw puppy of kitten en geniet van een prettige, langdurige, heerlijke frisse geur.
  Volume:
  118
  ml
  Prijs:
  €13,25
 • ESP-Puppy&kitten shampoo.jpg
  Espree Puppy & Kitten Shampoo is een milde, hypo-allergene shampoo die gegarandeerd veilig is voor gevoelige dieren zoals pups en kittens. Ook kunt u deze shampoo gebruiken bij dragende teven of poezen, of dieren met een gevoelige huid.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Purr N Natural cat foaming shampoo.jpg
  Espree Purr ’N Natural Cat & Kitten Foaming Shampoo is een diepte reiniger die vuil gemakkelijk verwijderd en tegelijkertijd de vacht voedt. Deze schuimshampoo droogt de huid niet uit, verlicht de vacht, maakt de vacht niet dof en laat uw kat spinnen.
  Volume:
  148
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ES RAINF 2.jpg
  Met Espree Rainforest Conditioner verdwijnen klitten en knopen in de vacht als sneeuw voor de zon, de haarstructuur wordt gerepareerd en de vacht wordt zacht en glanzend.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ES RAINFOREST SHAMPOO.jpg
  Espree Rainforest Shampoo maakt de vacht makkelijk doorkambaar en geeft deze glans en volume. Bovendien ruikt uw dier na een wasbeurt met Rainforest Shampoo als een frisse lentedag na een verkwikkende regenbui!
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25
 • ESP-Shampoo&conditioner.jpg
  Espree Shampoo 'N Conditioner in One is volgens een speciale formule ontwikkelde, basische shampoo en conditioner in één. Bij hele vieze honden kan het ook onverdund op de vieze plekken worden gesmeerd, mits het daarna zeer goed wordt uitgespoeld.
  Volume:
  355
  ml
  Prijs:
  €15,25