Nina Ottosson

De producten van Nina Ottosson staan voor originaliteit en kwaliteit waarbij gebruik wordt gemaakt van gecertificeerd hout en MDF (no. 147301 en 147302). Dit houdt in dat gekapte bomen worden teruggeplant zodat de aanslag op de natuur zoveel mogelijk wordt beperkt. Tevens wordt het MDF materiaal dat door Nina Ottosson wordt gebruikt volgens een procédé geperst waarbij geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Vandaar de lichte kleur van het MDF.

Ook het gebruikte kunststof materiaal is van een superieure kwaliteit, gerecycled PE en PP plastic en non toxisch, evenals de verwerkte lijm. Nina Ottosson is de onbetwiste marktleider in activiteitspelletjes. Ieder jaar worden door haar nieuwe spellen op de markt gebracht.

Bij alle Nina Ottosson spellen is het uitgangspunt altijd het dier. Zijn welbevinden en plezier staan voorop! Een gelukkig, blij dier heeft een tevreden baas.

Nina Ottosson activiteitspellen: een complete range van wel 27 producten van een uitzonderlijk uitgebalanceerde prijs/kwaliteitsverhouding.